houseofmandy

House of Mandy

När det minstaste hjärtat inte mår bra

ACED345B-1275-4014-A7AF-64D99BEF25EC

 

Go kväll,

vårt minstaste lilla hjärta, Lineälsklingen, mår inte alls bra. Vet inte alls vad det är? Man funderar, klurar och analyserar så man blir riktigt snurrig. Ingen feber eller så men så orolig. Borde verkligen vara tandsingar på G för hon har än så länge bara två små gryn i den lilla munnen. Men hon sover också så oroligt. Kan det vara öronen? Så är hon loye glad en stund och man får hopp om att det inte är något stort. I morgon, på 9- månaders dagen, har vi tid till BVC så jag hoppas få lite bättre klarhet i vad det kan vara.

Hoppas såklart på en god natts sömn också. Natten som var var inte någe vidare rolig alls. Lilla älskade hjärtat var så ledsen och otröstlig. Finns ju inget värre!

Till något roligare! I dag har jag & P fått kikat runt i lokalerna till Lilys nya förskola, dit de flyttar på måndag. Såå fint, fräscht, ljust & lekfullt var det. Känns fantastiskt att lilla Lily ska få gå i så fin lärmiljö. Hon hamnade dessutom på ”mammans” avdelning😉, eller ja, snarare mammans förslag på namn till en avdelning ~ SÅPBUBBLAN. Tyckte bara det var så sött & bubbligt, precis som en dag för små gryn ska vara, så det valde dem. Kul. Övriga namn var i samma tema, något lekfullt som barnen kan relatera till. Det var vad mitt bidrag till förskolanamnen innehöll. ❣️

På Munkkällans förskola:

Mossaiken är en pixlad avbild av var den forna munkkällan låg. Precis just på den platsen & här får barnen tvätta händerna innan måltiderna. Vackert!

👇🏻

8F5502EF-A180-4981-A444-0DED3DB9D76B F51F288E-451B-42DC-9DD9-4B9FE1C80617

 

Nu väntar jag in Wahlgrens värld på femman. Många sköna skratt brukar det bjudas på. Det behövs en dag som i dag.

Må så gott & hoppas att er helg startar fint i morgon .

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
houseofmandy

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats